Macedonian  Комплетно автоматска серво машина, разгорена, стопена 3-слојна неткаена медицинска хируршка маска
Целосно автоматско серво машина за неткаени медицински хируршки маски за еднократна употреба
Контролирано од СЕРВОС, стабилни, ниски трошоци за одржување. над 90pc до 100pc на мин. заштедува простор, полесно инсталирајте!
Целосна должина на машината 5,16м, ширина 2,4м, зафаќа површина од 12.384 квадратни метри.
маски: максимум 4 слоја, 175мм Х 95мм.
 
надворешен слој, водоотпорен неткаен што секогаш сина боја, 2м * 36г
средно растопен, ширина од 1,95m * 28g
Внатрешен слој, нормален неткаен, 1,95м * 18гр
лента за мост на носот, општо 3,00мм * 0,80мм итн
компоненти: Серво мотор, степер-мотор, прецизен менувач на црви и редуктор на црви, хоризонтален мотор, инвертер, мотори за контрола на брзината, поставува мотори со постојана брзина, PLC плус екран на допир, Цилиндер, електромагнетски вентил, еден континуиран бран, два наизменични бранови Ултразвучно заварување

Карактеристики:
Автоматска контрола на напнатоста и фотоелектрично откривање на суровини, намалување на отпадот, звучни активни аларми и исклучување;
броење на магацинот, поставено количество помеѓу 1-100 парчиња, лесно може да се поврзе последователниот процес на стерилизација, дезинфекција, пакување;
легура на алуминиум, лим, хромиран челик, кој е убав изглед и издржлив, антимобил, заштита на животната средина;
управувана од 2 лица, еден гледа како машината работи и ја заменува ролната на суровината; еден собира маски за стерилизирани пакувања.
Одржувајте:
линеарните лежишта, линеарните шини за водење треба да се подмачкуваат со специјални средства за подмачкување.
за време на производство на висока јачина, ножот за сечење треба да се провери дали има абразија на секои два дена. Треба да се замени ако е абразија.
Делот за менувачот / ланецот треба да се подмачкува со маснотии на секои половина месец и проверете го ланецот за олабавување. Ако е лабава, прилагодете ја напнатоста.
Пред да ја ставите машината, рачно проверете дали ножиците во уво може брзо да ја намалат јамката за ушите.
Ранливи делови:
Секач за нос на мост, секач за формирање на листови, ножици за ушни јамки. Некои пневматски делови (цилиндар, пневматски прст, електромагнетниот вентил, итн.)
----
изолира коронавирус.

SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Disposable Non-Woven Medical Mask Machine

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism

Factory Address: No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com