Albanian  Makinë plotësisht automatike servo, e shkrirë në avion, maskë kirurgjikale mjekësore pa 3 shtresa
Makinë plotësisht automatike servo për maska u200bu200bkirurgjikale mjekësore jo të endura të disponueshme me aeroplan
Kontrolluar nga SERVOS, kosto të qëndrueshme, të ulët të mirëmbajtjes. mbi 90pc deri 100 copë për min. kursen hapësirë, instaloni më lehtë!
Gjatësia e tërë e makinës 5.16m, gjerësia 2.4m, mbulon sipërfaqen 12.384 metra katrorë.
maska: max 4 shtresa, 175 mm X 95mm.
 
shtresa e jashtme, e papërshkueshëm nga uji jo e endur e cila gjithnjë me ngjyrë blu, 2m * 36g
i shkrirë mesatar, gjerësi 1.95m * 28g
Shtresa e brendshme, jo e endur normale, 1.95m * 18g
shirit urë hunde, të përgjithshme 3.00 mm * 0.80 mm etj
përbërësit: Motori Servo, motorri hapës, ingranazhet precizë dhe reduktuesit e krimbave, Motori me ingranazhe horizontale, Inverteri, motorët e kontrollit të shpejtësisë, Vendos motorë me shpejtësi konstante, PLC plus ekranin me prekje, Cilindri, valvula elektromagnetike, një valë e vazhdueshme, dy saldim tejzanor

Features:
Kontrolli automatik i tensionit dhe zbulimi fotelektrik për lëndët e para, zvogëlimin e mbeturinave, alarmet e aktivizuara me zë dhe mbylljen;
numërimi i pirgëve, vendosja e sasisë midis 1-100 copë, e lehtë për tu lidhur me procesin e mëvonshëm të sterilizimit, dezinfektimit, paketimit;
aliazh alumini, fletë metalike, çeliku të kromuar, që paraqet bukur dhe të qëndrueshëm, antirust, mbrojtjen e mjedisit;
operohet nga 2 persona, një shikon makinën duke drejtuar dhe duke zëvendësuar rrotullimin e lëndës së parë; një mbledh maska u200bu200bpër paketime të sterilizuara.
Maintain:
kushinetat lineare, shinat udhëzuese lineare duhet të lubrifikohen me lubrifikantë të veçantë.
gjatë prodhimit me forcë të lartë, thika e prerjes duhet të kontrollohet nëse ka abrazion çdo dy ditë. Duhet të zëvendësohet nëse është abrazion.
Pjesa e transmetimit të ingranazheve / zinxhirit duhet të lubrifikohet me yndyrë çdo gjysmë muaji, dhe kontrolloni zinxhirin për lirueshmëri. Nëse është e lirshme, rregulloni tensionin.
Para fillimit të makinës, kontrolloni me dorë nëse gërshërët e linjës së veshit mund të shkurtojnë shpejt lakin e veshit.
Pjesë të rrezikshme:
Prerës urë hunde, prestar për formimin e fletës, gërshërë të lakut të veshit. Disa pjesë pneumatike (cilindër, gisht pneumatik, valvul solenoid, etj.)
----
izoloni koronavirusin.

SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Disposable Non-Woven Medical Mask Machine

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism

Factory Address: No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com