Slovenian  Kitajska SX Proizvodni postopek avtomatskega strojev za medicinsko kirurško masko za enkratno uporabo za enkratno uporabo


Poprodajna storitev in vzdrževanje:
1. Za normalno gibljive dele opreme je treba linearne ležaje in linearne vodilne tirnice mazati s posebnimi mazivi, da dosežemo najboljši proizvodni učinek.
2. Glede na zdaj posebne razmere, visokozmogljive proizvodne maske, je treba rezalni nož preveriti, če pride do odrgnine vsaka dva dni. Če je to obraba, jo je treba zamenjati.
3. Vsak pol meseca je treba mazanje zobnika / verige mazati z maščobo in verigo preveriti, da je zrahljana. Če je ohlapen, prilagodite napetost.
4. Pred zagonom stroja ročno preverite, ali škarje za ušesno linijo lahko hitro prerežejo ušesno zanko.
Ranljivi deli:
Rezalnik za most za nos, škarje za oblikovanje listov, škarje za ušesne zanke. Nekateri pnevmatski deli (valj, pnevmatski prst, magnetni ventil itd.)
Trenutno zagotavljanje kakovosti v posebnem obdobju:
Zagotavljamo kakovost stroja, ki ga stroj proizvaja
najmanj 5.500 avtomatskih mask za enkratno uporabo na uro. V primeru neskladnosti lahko kupec predlaga predloge izboljšav v roku enega meseca po prejemu stroja po pogajanjih za izpolnitev strankinih zahtev.
Izračunano od dneva, ko stroj prispe v tovarno kupca, ker je v trenutnih okoliščinah stroj lahko preobremenjen, garancijska doba je tri mesece (normalno delovanje stroja). Če je stroj poškodovan zaradi dejavnikov, kot so človeške ali naravne nesreče, stroške vzdrževanja krije kupec.
Trenutno je težko zagotoviti, da lahko naši tehniki izvedejo namestitev, ko stroj prispe v tovarno kupca! Toda na Kitajskem se vse okreva zdaj ...
Lahko vam ponudimo video, ki prikazuje, kako narediti namestitev in delovanje, ali angleška navodila za uporabo stroja, vedno zagotavljamo tehnično podporo!

SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Disposable Non-Woven Medical Mask Machine

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism

Factory Address: No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com